ACSES: Antreprenoriat în context S.E.S. – Iaşi

  • de
13 / 100

În data de 20 februarie 2020, între orele 16.00-18.00, la Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, s-a desfăşurat Seminarul de informare cu tema „Dezvoltarea antreprenoriatului social în Regiunea Nord-Est” organizat în cadrul proiectului „ACSES: Antreprenoriat în context S.E.S. (Social – Eficient – Sustenabil)”, Cod SMIS 128509, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

În cadrul evenimentului au fost prezentate obiectivele proiectului, principiile economiei sociale şi modalitatea de aderare, dar şi criteriile de selecţie ca şi grupul ţintă.

La finalul prezentării, a avut loc sesiunea de Întrebări şi răspunsuri, în cadrul căreia, participanţii au primit lămuriri cu privire la condiţiile de participare la activităţile proiectului şi detalii despre conceptul de economie socială.

Mulţumim reprezentanţilor Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinară, Centrului de Consiliere si Orientare in Carieră, în special prorectorului Prof. dr. Vasile Stoleru şi dnei. Ana Maria Borta  pentru ospitalitatea cu care ne-au primit

Mulţumim deasemenea participanţilor pentru interesul acordat acestui tip de proiecte, orientat către societate. Ne-am bucurat să avem alături participanţi din medii atât de diverse şi care au ridicat întrebări atât de utile. Aşteptăm cu plăcere să colaborăm şi să vedem ce fel de întreprinderi sociale se vor dezvolta din acest proiect.