23 / 100
Dragi prieteni ai economiei sociale, viitori antreprenori, Au fost publicate rezultatele finale în urma evaluării tehnico-financiare ale competiței din cadrul proiectului ACSES - Antreprenoriat în context S.E.S (Social - Eficient - Sustenabil), proiect implementat de Addwise European Expertise S.R.L. în parteneriat cu Civitta Strategy & Consulting S.A. Lista rezultatelor poate fi consultată pe site la adresa https://acses.ro/concurs-si-finantare/ . Grila de evaluare tehnico-financiară și grila de evaluare interviu vor fi trimise fiecărui participant pe email fiecărui. Contestațiile pot fi trimise la adresa de email acses2020@gmail.com, respectându-se metodologia de concurs de pe site. Felicitări tuturor participanților! Ne bucurăm pentru colaborare și vă urăm mult succes în continuare!
Dragi prieteni ai economiei sociale, viitori antreprenori, A fost publicată Erata 4 la Metodologia de selecție și evaluare a Planurilor de afaceri în cadrul proiectului ACSES - Antreprenoriat în context S.E.S (Social - Eficient - Sustenabil). Aceasta a fost trimisă participanților la concurs prin email și vă rugăm să o consultați pe site-ul proiectului ACSES la adresa https://acses.ro/concurs-si-finantare/ . Ținând cont de numărul de contestațiilor primite și a modului de elaborare a acestora, pentru a putea fi respectat principiul echității și a egalității de șanse și a putea acorda un timp suficient acestei etape, se va prelungi termenul de publicare a răspunsurilor la contestație și astfel, a listei finale a câștigătorilor până la data de 16 decembrie 2020. Ne bucurăm să colaborăm și vă urăm mult succes în continuare!

Dragi participanți, 

Datorită trimiterii cu întârziere a grilelor de evaluare pe email și pentru a se pentru a putea fi respectat principiul echității și a egalității de șanse, va fi prelungit deadline-ul de depunere a contestațiilor. Astfel, participanții la competiția din cadrul proiectului ACSES – Antreprenoriat în context S.E.S (Social – Eficient – Sustenabil), organizat de Addwise European Expertise S.R.L. în parteneriat cu Civitta Strategy & Consulting S.A, vor putea depune contestații la adresa acses2020@gmail.com până la data de 10.12.2020, ora 12:00, astfel fiind respectată perioada de 24 de ore de depunere a contestațiilor din metodologia de de selecție și evaluare a Planurilor de afaceri. 

Vă mulțumim pentru colaborare și vă urăm mult succes în continuare!

Grilele de evaluare vor fi trimise fiecarui participant pe email pana pe 9 decembrie. Prin urmare, va fi prelungit termenul de depunere al contestatiilor. Dupa trimiterea grilelor de evaluare tuturor participantilor, va fi reconfirmat pe site si pe email noul termen, astfel incat sa se respecte perioada de 24 de ore de depunere contestatii. 

Va rugam urmariti in continuare site-ul si pagina noastra de facebook. 

Dragi prieteni ai economiei sociale, viitori antreprenori, Au fost publicate rezultatele finale în urma contestațiilor ale competiței din cadrul proiectului ACSES - Antreprenoriat în context S.E.S (Social - Eficient - Sustenabil), proiect implementat de Addwise European Expertise S.R.L. în parteneriat cu Civitta Strategy & Consulting S.A. Lista rezultatelor finale poate fi consultată pe site la adresa https://acses.ro/concurs-si-finantare/ . Răspunsurile la contestații au fost trimise pe email. Persoanele a căror poziție le-a fost afectată de contestații vor primi o notificare pe email. Mulțumim tuturor pentru participare! Celor ce nu au câștigat le urăm succes în continuare și sperăm ca experiența să le fie utilă pe mai departe. Câștigătorilor le urăm sincere felicitări și le urăm mult succes în înființarea noilor întreprinderi sociale!
Dragi prieteni ai economiei sociale, viitori antreprenori, Astăzi este ultima zi de depunere a planurilor de afaceri sociale în cadrul proiectului ACSES - Antreprenoriat în context S.E.S (Social - Eficient - Sustenabil), proiect implementat de Addwise European Expertise S.R.L. în parteneriat cu Civitta Strategy & Consulting S.A. Vă reamintim că data limită de depunere a dosarului de concurs este 25 noiembrie 2020, ora 16:00. Vă rugăm să trimiteți dosarele de concurs la adresa acses2020@gmail.com cu rezerva de timp necesară pentru ca acesta să fie recepționat până la ora 16:00. Deasemenea, vă rugăm să aveți grijă ca documentele să fie transmise în totalitate, lizibile și organizate pentru buna desfășurare a concursului. Așteptăm ideile Dumneavoastră de afaceri și vă dorim mult succes la concurs!
Dragi prieteni ai economiei sociale, viitori antreprenori, În vederea elaborării unor planuri de afaceri sociale cât mai reușite, vă recomandăm să parcurgeți documentul Listă cu întrebări frecvente și răspunsuri pentru apelul „SOLIDAR – Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale” pus la dispoziție pe site-ul ministerului fondurilor europene la adresa https://mfe.gov.ro/pocu-lista-cu-intrebari-frecvente-si-raspunsuri-pentru-apelul-solidar-sprijin-pentru-infiintarea-de-intreprinderi-sociale/. Acesta abordează o multitudine de teme de interes referitor la limitările și oportunitățile ghidului solicitantului din cadrul AP 4/PI 9.v/OS 4.16. Putem găsi în acest documente teme precum: eligibilitatea unor achiziții anume, informații clarificatoare în privința creeri și menținerii locurilor de muncă, eligibilitatea aplicanților și multe altele. Deasemenea, recomandăm și consultarea Ghidului soicitantului AP 4/PI 9.v/OS 4.16 Sprijin pentru intreprinderi sociale. Așteptăm ideile Dumneavoastră de afaceri și vă dorim mult succes la concurs!
Dragi prieteni ai economiei sociale, viitori antreprenori, A fost publicata lista de Întrebari si răspunsuri referitoare la Metodologia de selecție și evaluare a Planurilor de afaceri în cadrul proiectului ACSES - Antreprenoriat în context S.E.S (Social - Eficient - Sustenabil), proiect implementat de Addwise European Expertise S.R.L. în parteneriat cu Civitta Strategy & Consulting S.A. Pentru a afla mai multe și a vă crește șansele de success la concurs, vă rugăm să consultați documentul pe site-ul proiectului la adresa https://acses.ro/concurs-si-finantare/ . Aceasta conține răspunsuri la întrebările colectate de la potentiali beneficiari și clarifică detalii despre buget, formatare, documente și multe altele. Vă asigurăm în continuare de sprijinul experților noștri care vă stau la dispoziție pentru orice neclaritate puteți avea în înțelegerea anumitor detalii din Metodologie sau în completarea Anexelor aferente. Orice întrebare poate fi adresată la adresa de email acses2020@gmail.com. Așteptăm ideile Dumneavoastră de afaceri și vă dorim mult succes la concurs!
Dragi prieteni ai economiei sociale, viitori antreprenori, A fost publicată Erata 3 la Metodologia de selecție și evaluare a Planurilor de afaceri. Vă rugăm să o consultați pe site-ul proiectului ACSES la adresa https://acses.ro/concurs-si-finantare/ . Principala schimbare realizată prin erată este referitoare la transmiterea dosarelor de concurs. Datorită contextului epidemiologic, dosarele de concurs nu vor mai fi trimise prin curier ci doar pe email, urmând ca dosarele fizice să fie solicitate doar câștigătorilor la finalul compeției. Vă asigurăm în continuare de sprijinul experților noștri care vă stau la dispoziție pentru orice neclaritate puteți avea în înțelegerea anumitor detalii din Metodologie sau în completarea Anexelor aferente. Orice întrebare poate fi adresată la adresa de email acses2020@gmail.com. Așteptăm ideile Dumneavoastră de afaceri și vă dorim mult succes la concurs!
Dragi prieteni ai economiei sociale, viitori antreprenori, A fost publicată Erata 1 la Metodologia de selecție și evaluare PA a Planurilor de afaceri. Aceasta poate fi consultată la adresa https://acses.ro/concurs-si-finantare/ . De asemenea, vă asigurăm de sprijinul experților noștri care vă stau la dispoziție pentru orice neclaritate puteți avea în înțelegerea anumitor detalii din Metodologie sau în completarea Anexelor aferente. Orice întrebare poate fi adresată la adresa de email acses2020@gmail.com. Așteptăm ideile Dumneavoastră de afaceri și vă dorim mult succes la concurs!
Dragi prieteni ai economiei sociale, viitori antreprenori, Avem plăcerea să vă anunțăm faptul că, a fost publicată Metodologia de selecție a Planurilor de afaceri. Aceasta poate fi consultată la adresa https://acses.ro/concurs-si-finantare/ . În cadrul acesteia se pot regăsi informații referitoare la: modul de organzare și evaluare a concursului, calendarul desfășurării, grilele de evaluare, documentele și anexele necesare pentru dosarul de concurs. Data limită de aplicare la concurs este 25 noiembrie 2020, ora 16:00. De asemenea, vă asigurăm de sprijinul experților noștri care vă stau la dispoziție pentru orice neclaritate puteți avea în înțelegerea anumitor detalii din Metodologie sau în completarea Anexelor aferente. Orice întrebare poate fi adresată la adresa de email acses2020@gmail.com. Așteptăm ideile Dumneavoastră de afaceri și vă dorim mult succes la concurs!

Felicitări ultimei grupe ce a absolvit cursul de Competențe digitale! Sperăm ca abilitățile și competențele obținute să vă fie de folos în viitoarea voastră afacere socială.

Absolvirea acestei grupe marchează totodată încheierea în cadrul proiectului ACSES a etapei de s-a încheiat și proiectul intră într-o nouă etapă, cea a concursului de planuri de afaceri sociale.

În următoarea perioadă, urmăriți-ne îndeaproape pentru a afla mai multe mai multe despre concursul de planuri de afaceri social. În curând vor fi publicate metodologia de concurs și calendarul acestuia.

Ne bucurăm că am avut ocazia de a lucra alături de cursanții noștrii și sperăm să colaborăm și pe viitor!

ACSES: Antreprenoriat în context S.E.S.  – Iaşi

ACSES: Antreprenoriat în context S.E.S. – Iaşi

conferințele de lansare Evenimente
În data de 20 februarie 2020, între orele 16.00-18.00, la Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de...
Citește mai departe
ACSES: Antreprenoriat în context S.E.S.  – Călărași

ACSES: Antreprenoriat în context S.E.S. – Călărași

conferințele de lansare Evenimente
În data de 26 februarie 2020, între orele 12.00-14.00, la Consiliul Judeţean Călăraşi s-a desfăşurat Seminarul de informare cu tema...
Citește mai departe
ACSES: Antreprenoriat în context S.E.S.  – Brăila

ACSES: Antreprenoriat în context S.E.S. – Brăila

conferințele de lansare Evenimente
În data de 17 februarie 2020, între orele 12.00-14.00, la Universitatea Constantin Brâncoveanu s-a desfăşurat Seminarul de informare cu tema...
Citește mai departe